Clinical 1% Retinol Treatment VS 1% Retinol Booster

Clinical 1% Retinol Treatment VS 1% Retinol Booster

Cred că deja ați văzut în social media, dar și într-un articol pe blog publicat luna trecută că în ultimele luni am avut privilegiul să mă răsfăț cu câteva produse din portofoliul Paula’s Choice. Găsiți în acest articol părerea mea despre Boosterul cu Vitamina C. În articolul de astăzi vă povestesc puțin despre produsele cu retinol folosite în ultima perioadă. Clinical 1% Retinol Treatment VS 1% Retinol Booster

Clinical 1% Retinol Treatment

Primul produs cu retinol pe care l-am introdus în rutina de îngrijire a fost Clinical 1% Retinol Treatment. Retinolul se introduce cu precauție în rutină, la început l-am folosit odată pe spatamana, împreună cu un serum calmant. A doua zi dimineață, am aplicat acid hyaluronic și OBLIGATORIU SPF și totul a fost conform așteptărilor. Apoi am început să îl folosesc din ce în ce mai des și aplicat singur direct pe tenul curățat plus toner. Textura este de cremă lejeră, care se absoarbe foarte repede în piele, fără a lăsa peliculă grasă, iar tenul rămâne super fresh ca de bebeluș.

 

Clinical 1% Retinol Treatment este un tratament anti-aging inovator, cu formulă avansată ce acționează imediat pentru a reduce vizibil porii dilatați și ridurile profunde, a netezi liniile fine și a uniformiza culoarea pielii.

Retinolul este un ingredient super-star în suita de ingrediente anti-aging cu efecte complexe și multiple. Stimulează neocolagenul și îmbunătățește vizibil textura și culoarea pielii. Acționează pentru a reduce apariția imperfecțiunilor și pustulelor cauzate de acnee și pentru a îmbunătăți regenerarea celulară.

Conține antioxidanți potenți, vitamina C și E, ingrediente reparatoare, peptide, proteine vegetale și ceramide. Dar și o concentrație ridicată de retinol, într-o bază de loțiune cu textură lejeră și eliberare treptată a retinolului în piele pentru o absorbție optimă.

Clinical 1% Retinol Treatment este potrivit pentru toate tipurile de ten. Ideal pentru persoanele care își doresc un produs potent cu o formulă unică și concentrație ridicată de retinol. Eficient pentru a menține aspectul tânăr și sănătos al pielii și a repara semnele avansate ale îmbătrânirii, inclusiv: riduri pronunțate, linii fine și zone hiperpigmentate.

· Tratament anti-aging cu acțiune complexă și formulă inovatoare

· Conține 1% retinol, ceramide, peptide, antioxidanți potenți și vitamine

· Reduce vizibil porii dilatați, ridurile profunde și uniformizează culoarea pielii

· Îmbunătățește textura și aspectul pielii, stimulează neocolagenul și regenerarea celulară

· Restructurează în profunzime, pentru o piele cu aspect mai tânăr și mai sănătos

1% Retinol Booster

Este cel de-al doilea produs cu retinol, din portofoliul lor, pe care l-am introdus tot în rutina de seară. Modul de aplicare este identic. Am aplicat două picături în crema hidratantă sau în serum, seara pe tenul curat plus toner. Textura sa, față de produsul anterior este cu totul alta, mult mai fluidă și foarte plăcută și de asemenea se absoarbe foarte repede în piele, iar tenul meu adoră acest produs.

Le-am toleart perfect pe ambele, însă bălanța se înclină spre Booster ca fiind favorit.

1% Retinol Booster este un concentrat anti-aging (booster) inovator, cu formulă avansată ce acționează imediat pentru a reduce vizibil porii dilatați și ridurile profunde, a netezi liniile fine și a uniformiza culoarea pielii.

Retinolul este un ingredient super-star în suita de ingrediente anti-aging cu efecte complexe și multiple. Stimulează neocolagenul și îmbunătățește vizibil textura și culoarea pielii. Acționează pentru a reduce apariția imperfecțiunilor și pentru a îmbunătăți regenerarea celulară.

1% Retinol Booster este un cocktail specializat de ingrediente dovedite anti-aging care redau aspectul luminos, ferm și tânăr pielii tale cât și ingrediente hrănitoare și calmante pentru piele, care ameliorează roșeața și previn apariția iritațiilor. Toate aceste ingrediente active sunt încapsulate într-un recipient special, care nu permite aerului și luminii să afecteze eficiența formulei.

1% Retinol Booster este potrivit pentru toate tipurile de ten. Ideal pentru persoanele care își doresc un produs potent cu o formulă unică și concentrație ridicată de retinol. Eficient pentru a menține aspectul tânăr și sănătos al pielii și a estompa semnele avansate ale îmbătrânirii, inclusiv riduri pronunțate, linii fine și zone hiperpigmentate.

· Concentrat anti-aging cu acțiune complexă și formulă inovatoare

· Conține 1% retinol, peptide, antioxidanți potenți și ceramide

· Reduce vizibil porii dilatați, ridurile profunde și uniformizează culoarea pielii

· Îmbunătățește textura și aspectul pielii, stimulează neocolagenul și regenerarea celulară

· Restaurează luminozitatea, promovează sănătatea și menține tinerețea pielii

 

Voi ce produse cu retinol folosiți?

  • Simona03/04/2023 at 18:25
    Doar tratamentul l-am incercat, insa nu il tolerez din pacate, este prea puternic pentru tenul meuRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.