Protecție solară avansată zilnică – Crema hidratantă SPF 50

Protecție solară avansată zilnică – Crema hidratantă SPF 50

Noutatea verii de la Paula’s Choice este aici. Are o formulă non-grasă, este ușor absorbită de piele și nu lasă un aspect lucios sau gras. Este perfectă pentru tenul gras sau mixt, tenul meu o adoră și a ajuns deja în #bagajuldevacanta.

Protecția solară este esențială pentru a menține o piele sănătoasă și tânără. Experții în îngrijirea pielii susțin că expunerea la razele UV dăunătoare este principala cauză a îmbătrânirii premature a pielii și a problemelor grave de sănătate, cum ar fi cancerul de piele. Din fericire, industria produselor cosmetice a evoluat semnificativ în ultimii ani, aducând pe piață o varietate de produse inovatoare pentru protecția solară. Unul dintre aceste produse este crema hidratantă Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50, care oferă o protecție solară superioară și hidratare eficientă pentru piele.

Beneficiile protecției solare avansate:

1. SPF 50 – Nivelul înalt de protecție SPF 50 asigură o barieră puternică împotriva razelor UVB și UVA. Această cremă protejează pielea de arsurile solare și reduce riscul de deteriorare a ADN-ului celular, care poate duce la apariția cancerului de piele.
2. Protecție cu spectru larg – Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50 oferă protecție cu spectru larg împotriva ambelor tipuri de raze UV, UVB și UVA. Aceasta este o caracteristică esențială, deoarece razele UVA sunt asociate cu îmbătrânirea prematură a pielii, în timp ce razele UVB cauzează arsuri solare.
3. Hidratare intensă – Această cremă hidratantă nu numai că protejează pielea de razele solare dăunătoare, ci și o hidratează în profunzime. Ingrediente precum acidul hialuronic și glicerina ajută la menținerea nivelului optim de hidratare. Păstrează pielea catifelată și suplă pe parcursul întregii zile.
4. Formulă non-grasă – Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50 este ușor absorbită de piele și nu lasă un aspect lucios sau gras. Aceasta este o veste bună pentru cei care au tenul gras sau mixt și caută o cremă de protecție solară care să nu agreseze tenul.

Mod de utilizare:

Pentru a obține beneficiile maxime ale cremei hidratante Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50, urmați acești pași simpli:

⇒Curățați și tonifiați pielea înainte de aplicarea cremei.
⇒Aplicați o cantitate suficientă de produs pe față și gât, evitând zona sensibilă din jurul ochilor.
⇒Masați ușor crema în piele, folosind mișcări circulare

Împreună cu această noutate, mă mai bucur de un #spf30 pe care l-am mai avut în trecut în format travel size.

Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30

Cremă hidratantă de zi, protejează pielea de radiațiile solare și poluanții din mediul extern
Protecție solară pe bază de filtre minerale, infuzată cu 12 antioxidanți, niacinamide, vitamina C și extracte de plante
Textura lejeră oferă luminozitate și este perfectă ca bază de machiaj

8 comments

 • Valeria Chertes06/14/2023 at 20:52
  Mulțumesc pentru recomandare!Răspunde
 • Inna Alina06/14/2023 at 20:53
  Foarte interesanta!Răspunde
 • Petruța Daniela06/14/2023 at 22:21
  Am auzit că sunt foarte bune! ?Răspunde
  • Asaftei Simona06/14/2023 at 22:39
   Super faine produse .Să le folosești cu mare drag !Răspunde
  • Simona Banica06/15/2023 at 20:02
   Produse foarte bune!Răspunde
 • Loredana Cereces06/15/2023 at 8:20
  Cred ca sunt minunate produsele acestea ca toate ale lor!Am citit doar lucruri bune despre produsele Paula's choice!Răspunde
 • Alexandra06/17/2023 at 22:05
  Este îmbucurător să vedem că preocuparea pentru protecția pielii este pusă în prim-plan, iar această cremă cu SPF 50 este un aliat de încredere pentru toate persoanele care își doresc o piele frumoasă și sănătoasă. Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care doresc să-și protejeze pielea în fiecare zi și să se bucure de beneficiile unei îngrijiri complete.Răspunde
 • Anghelina Irina Gabriela06/20/2023 at 5:55
  Mă așteptam la o crema spf sa lase tenul gras,nu știam că există și o formula non grasa. Trebuie sa încerc și eu ?Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.