Niciun styling fără protecție termică!

Niciun styling fără protecție termică!

Părul se aranjează mult mai bine atunci când este coafat cu placa sau cu ondulatorul. Însă aceste instrumente de styling care folosesc temperaturi ridicate, de cele mai multe ori deteriorează.
Este important ca atunci când dorești să te coafezi cu ajutorul lor să folosești protecție termică. Acest produs are rolul de a proteja cât mai bine podoaba capilară și de a-i oferi strălucire. Iată ce spun specialiștii El Studio despre utilizarea acestui produs:

Ce beneficii oferă o protecție termică pentru păr?
Pe lângă faptul că minimizează daunele provocate de folosirea instrumentelor de coafare, acest produs mai oferă câteva beneficii, demne de luat în seamă.

Iată care sunt acestea:

1. Coafare mai ușoară și mai eficientă
Ingredientele protecțiilor termice se activează în momentul coafării. Acestea fac părul mai ușor de coafat și ajută la menținerea look-ului obținut pentru perioade mai lungi de timp.

2. Sănătate și strălucire
Multe spray-uri de protecție sunt amestecate cu ingrediente speciale care netezesc și oferă luminozitate. Astfel, pe lângă faptul că protejează de daunele nocive ale plăcii și ondulatorului, protecțiile termice oferă și strălucire podoabei capilare.

3. Hidratare în profunzime
Protecțiile termice conțin numeroase vitamine și acizi grași care hidratează în profunzime firele de păr. Cu ajutorul unui astfel de produs, indiferent că este vorba despre un spray sau o cremă de styling, te poți bucura de un păr mătăsos și frumos.

Cum folosești o protecție termică pentru păr?

În cazul în care îți dorești să utilizezi o protecție termică, pentru a bucura timp îndelungat de un păr frumos, bogat și sănătos, este bine să cunoști pașii acestui ritual.
Astfel, este recomandat să aplici produsul înainte de coafare, pe părul umed. Șuvițele ude absorb mult mai bine ingredientele active, ceea ce le sporește eficacitatea.
Important de reținut este că podoaba capilară nu trebuie coafată când este udă. Este esențial să lași șuvițele să se usuce, după care să începi aranjarea lor.
În concluzie, dacă ții la părul tău și îți dorești să fii mereu complimentată pentru frumusețea și sănătatea acestuia, te sfătuim să utilizezi frecvent o protecție termică. În caz contrar riști să te confrunți cu o podoabă capilară degradată, rigidă, și lipsită de vitalitate.

www.el-studio.ro

11 comments

 • GAVRILOVICI Viorica07/05/2023 at 18:36
  Foarte interesant este acest articol ! Asa este ! Trebuie sa ne protejam parul ca daca nu se arde . Va multumesc tare frumos pentru informatii si pentru recomandare ! O seara frumoasa va doresc !Răspunde
 • Petruta Daniela07/05/2023 at 18:58
  Folosesc protecție termică pentru par. Mulțumim pentru informații! ?Răspunde
 • Asaftei Simona07/05/2023 at 19:18
  Informații super utile ! Mulțumim pentru articol,draga mea !Răspunde
 • Valeria Chertes07/05/2023 at 19:31
  Informații foarte utile , mulțumim.Răspunde
 • Simona Banica07/05/2023 at 19:51
  Foarte interesant nu știam!Răspunde
 • Inna Alina07/05/2023 at 20:10
  Si eu folosesc o perie termica si imi place ca nu rupe si descurca parul foarte bine!Răspunde
 • Lorena Anamaria Zamfir07/05/2023 at 20:32
  Un articol util!?Răspunde
 • Ionica Arsene07/05/2023 at 20:34
  Foarte utile aceste informații. Eu am parul de la mama natura ondulat strălucitor și des . însă depinde și ce produse folosesc. Nu mi lam coafat mai deloc. Iminplace asa cum îl am .Răspunde
 • ANA Maria Gav07/08/2023 at 20:06
  Multumesc frumos pentru informatii si pentru recomandare !Răspunde
 • Bojana Tihan07/15/2023 at 13:18
  Mulțumim pentru recomandare și informații foarte utileRăspunde
 • Anghelina Irina Gabriela07/18/2023 at 5:48
  Folosesc placa destul de des și da,folosesc protecție termicăRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.