Descoperă CeraVe pentru o îngrijire avansată a pielii!

Descoperă CeraVe pentru o îngrijire avansată a pielii!

Produsele CeraVe nu sunt noi pentru mine, le folosesc de ceva timp și am fost foarte încântată să aflu că le găsesc și la noi în farmacii.

Am fost selectată de BuzzStore să partcip la o nouă campanie, de această date cu produse CeraVe.

Kit-ul de testare CeraVe conține:

  • 1x CeraVe Gel de spălare hidratant
  • 1x CeraVe Crema hidratantă pentru față și corp
  • 5x pliante cu mostră CeraVe Gel de curățare hidratant
  • 5x pliante cu mostră CeraVe Cremă
  • 1x CeraVe Gel de curățare spumant – in format travel size
  • 1x CeraVe loțiune hidratanta  – in format travel size

Despre CeraVe

În 2005, medicii dermatologi CeraVe au dezvoltat o gama de produse de îngrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii și pe Tehnologia MVE pentru a stimula refacerea funcției de barieră a pielii și pentru a oferi hidratare pe termen lung, doar după o singură utilizare.

Tehnologia Emulsie Multiveziculară (MVE) este un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-în-apă, ce constă într-o serie de sfere concentrice de ulei și apă dispuse pe mai multe straturi. Instantaneu, ingredientele cu efect de umectare, precum acidul hialuronic, încep să hidrateze pielea. Ceramidele CeraVe, colesterolul și acizii grași sunt ingrediente eliberate treptat pentru a ajută la protejarea și restabilirea funcției de barieră a pielii. Prin intermediul tehnologiei MVE, ingredientele cheie din produsele CeraVe oferă o hidratare prelungită pe durata întregii zile.

În 2006, marca CeraVe ia naștere odată cu lansarea celor trei produse principale: Crema Hidratanta, Loțiune Hidratanta, Gel de curățare.

CeraVe oferă o gama de produse de îngrijire a pielii accesibile tuturor și promisiunea de a dezvoltă produse cu ajutorul expertizei medicilor dermatologi.

CeraVe conține trei ceramide esențiale de care pielea sănătoasă are nevoie.

💚 Gelul de Spalare Hidratant curata si hidrateaza eficient fara a perturba bariera de protectie a pielii. Acest gel non-spumant, cu 3 ceramide esentiale si acid hialuronic, indeparteaza usor impuritatile si sebumul, in acelasi timp favorizeaza hidratarea pielii dupa o singura utilizare. Formula fara parfum este potrivita si pentru pielea sensibila sau cea a copiilor, incepand cu varsta de 3 ani.

💙 Crema Hidratanta CeraVe hidrateaza si restabileste bariera de protectie a pielii. Aceasta crema, non-grasa, cu 3 ceramide esentiale si acid hialuronic, asigura hidratare pe parcursul intregii zile dupa o singura utilizare. Formula fara parfum este potrivita pentru pielea sensibila.

CeraVe înseamnă

SIMPLITATE –Înînțelegere, utilizare și recomandare.

EFICIENȚĂ – Hidratarea pielii la un nivel superior: de lungă durată.

ACCESIBILITATE –Prețuriaccesibile, produse disponibile în farmacii din toată țara.

Gelul de curățare îl folosește și soțul meu. Eu îl folosesc împreună cu micul meu gadget Foreo și curată tenul absolut minunat. Chiar face ce promite, lasă pielea curată și hidratată. Nu aveți acea senzație, că vă ține pielea după ce îl folosiți, tenul rămâne curat și luminos.

Crema hidratantă este perfectă pentru sezonul rece, am folosit-o și pentru ten și pentru corp, hidratează foarte bine, nu lasă pelicula grasă și are un finish foarte plăcut.

Voi folosiți produse CeraVe? Vă aștept cu recomandări.

View this post on Instagram

CeraVe este una dintre cele mai apreciate marci de hidratare a pielii din SUA. Combinatia unica de ceramide identice cu cele ale pielii ajuta la completarea ceramidelor existente in piele, calmeaza pielea uscata, reducand deshidratarea. 📌 Gelul de Spalare Hidratant curata si hidrateaza eficient fara a perturba bariera de protectie a pielii. Acest gel non-spumant, cu 3 ceramide esentiale si acid hialuronic, indeparteaza usor impuritatile si sebumul, in acelasi timp favorizeaza hidratarea pielii dupa o singura utilizare. Formula fara parfum este potrivita si pentru pielea sensibila sau cea a copiilor, incepand cu varsta de 3 ani. 📌 Crema Hidratanta CeraVe hidrateaza si restabileste bariera de protectie a pielii. Aceasta crema, non-grasa, cu 3 ceramide esentiale si acid hialuronic, asigura hidratare pe parcursul intregii zile dupa o singura utilizare. Formula fara parfum este potrivita pentru pielea sensibila. ◾ ◾ ◾ ◾ ◾ #buzzcerave #ceraveromania #cerave #buzzstore #buzzstoreromania #skincare #skincarecommunity #skincareaddict #testing #loveyourskin #instablogger #romanianblogger #oanaalexandrubeautyblog

A post shared by Oana beauty blogger 👩 💅 💄 👗 👜 (@oanaalexandru_beautyblog) on

Please follow and like us:
error

46 thoughts on “Descoperă CeraVe pentru o îngrijire avansată a pielii!