TPAweeklychallenge2019 – #1 New Year’s Resolution

TPAweeklychallenge2019 – #1 New Year’s Resolution

Hello în 2019!!

Pășim în noul an cu noi provocări. Raluca a fost harnică și a pregătit temele pentru anul acesta și a făcut și niște colaje frumoase.

Astăzi începem cu Rezoluțiile pentru noul an. Nu mi-am făcut niciodată planuri….nici măcar pentru ziua de mâine, dar pentru un an întreg. Singurele lucruri pe care le planificăm din timp sunt vacanțele din cauza biletelor de avion. În rest luăm lucrurile așa cum vin.

Iar rezoluțiile mele pentru 2019 sunt Live-Love-Laugh & Travel. Vreau să fiu sănătoasă și să călătoresc cât mai mult cu putință.

Am ales două oje Flormar pentru manichiura de azi, Pearly – PL340 – Hydrangea și pe o unghie am aplicat și puțin Glitter – GL08 – Starry Nights.

Modelele ștampilate sunt exact Rezoluțiile pe care vi le-am enumerat mai sus. Le-am făcut cu ajutorul matrițelor

BP-71 și BP-124.

Să vedem ce planuri au și fetele anul acesta:

Mai jos vă las prezentarea colecției Free Spirit de la Flormar din care am primit și eu recent câteva produse.

Creion de buze

Waterproof intens pigmentat cu acoperire mare, este disponibil în șase nuanțe.

Lacuri de unghii

Culori trendy, intense, cu o acoperire mare dintr-o singură aplicare, le gășiți în șase variante de culoare

Dewy Lip Booster

Conferă buzelor o culoare naturală și un aspect de buze pline. Are o textura non-lipicioasă și un finish strălucitor și luminous.

Dewy Lipstick

Hidratează buzele oferindu-le un touch de culoare. Au o textura cremoasa și un finish semi-mat și le gășiți în șase variante de culoare.

Flawles Ton-up Cream

Este un primer ce pregătește tenul pentru machiaj și ascunde imprefectiunile tenului. Are o acoperire ușoară și conferă tenului hidratare și un efect de strălucire.

Eyeshadow Pallete

Două palete în culori natural cu câte zece nuanțe fiecare, cu texturi diferite. Le gășiți în două variante.

Slim Mascara Black

Are o perie subțire care ajunge și la cele mai scurte și subțiri gene, separandu-le pe fiecare.

Radiant Finish Makeup Primer

Conferă tenului o atingere strălucitoare și vibrantă, pregătind-ul pentru machiaj. Conține apă, extract de castravete și aloe vera care calmează tenul și  este absorbit rapid.

Are un finish impecabil și mătăsos, este potrivit pentru toate tipurile de ten și este disponibil în două variante de  culoare.

Aqua Makeup Primer

Un alt primer care hidratează pielea și o pregătește pentru machiaj. Datorită uleiului essential de mentă, acest primer pe baza de apă revigorează pielea și va conferă un aspect neted.

Black MasK 

Masca ce îndepărtează eficient punctele negre și impuritatiile de pe ten pentru a ajuta deblocarea porilor și revitalizeaza tenul. Este pe baza de pudra de cărbune de bambus argila, pantenol și aloe vera. 

Masca neagră am reușit s-o testez și v-o recomand cu drag. Curăță tenul foarte bine, nu irită și nu înroșește pielea și lasă tenul curat și luminos.

Sa aveți un an minunat!!

Please follow and like us:
error

24 thoughts on “TPAweeklychallenge2019 – #1 New Year’s Resolution