Bootcamp – Transilvania Makeup Camp

Transilvania Makeup Camp

Au început înscrierile pentru ediția a doua a bootcamp-ului de makeup organizat de Iana Willkofer: Transilvania Makeup Camp

Primul bootcamp de makeup, organizat în premieră în România de Iana Willkofer, s-a desfășurat în perioada 25 – 28 octombrie 2018 la Sighișoara și a avut tema The Sound of Silence. Participantele la camp au avut posibilitatea de a învăța alături de Iana cele mai importante tehnici de machiaj avangardist, dar și oportunitatea de a primi feedback pentru machiajele realizate. Iana Willkofer, makeup artist internațional, triplă campioană mondială la World Makeup Wars, caștigătoarea locului 1 la Estetica Awards 2018, makeup artist pentru Feeric Fashion Week și New York Fashion Week, este unul dintre cele mai importante nume din scena internațională a avangardei/machiajului.

”Prin acest bootcamp mi-am dorit să aduc un concept nou în România pe partea de makeup, să le ofer posibilitatea cursantelor să învețe atât tehnica de machiaj, dar și să discutăm despre concepte sau strategii de promovare. Am avut parte de două zile de antrenament intensiv, în a treia zi urmând să premiem cele mai bune machiaje realizate, aplicând cele învățate anterior. Tema nu a fost aleasă întâmplător (printre preferințele mele muzicale numărându-se Disturbed) și le-a oferit posibilitatea participantelor să își pună în evidență talentul și tehnica de aplicare a machiajului.”, declară Iana Willkofer.

Ținând cont de succesul primei ediții, în luna mai a anului curent se va desfășura ediția a doua, ce reunește același concept, cu o temă și mai incitantă: Cele șapte păcate. Dacă ești makeup artist și dorești să îți îmbunătățești tehnica, dar și să o cunoști pe Iana, te poți înscrie deja, alegând unul dintre cele 3 pachete: basic, standard sau VIP. Locurile sunt limitate pentru fiecare categorie în parte! Detalii despre prețul pachetelor și desfășurarea evenimentului găsești aici: https://ianawillkofer.com/curs/transilvania-makeup-camp/

De ce să te înscrii? Pe lângă dezvoltarea ta profesională, vei lucra cu o echipă de top, de la makeup artiști până la fotografi și vei avea acces în fascinanta lume a Ianei. În plus, dacă alegi pachetul standard sau VIP vei primi în goodie bag și pensulele Ianei, în ediție standard sau limitată.

2 comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.