TPAweeklychallenge 2019 – #08 Diamond

TPAweeklychallenge 2019 – #08 Diamond

Tema de astăzi este una prețioasă – “Diamond”

Am ales ceva contrastant, ceva care să aducă cu albul-ivoire al rochiilor de mireasă și un roz puternic.

Modelul meu este o cerere în căsătorie.

Am folosit din minisetul Morgan Taylor – A Very Nauti-Cal GIRL ojele Girls Love Buoys și My Yacht My Rules!

Modelele ștampilate sunt făcute cu ajutorul matriței BBBXL-047, iar pentru ștampilat am folosit tot oja roz din set care este foarte pigmentată și are un finish mat. Cea albă are un shimmer finuț și un finish lucios.

Să vedem ce diamante au fetele astăzi pe unghiuțe:

Daca nu știi ce culoare să alegi pentru manichiura ta, îți propunem să accesezi salonul virtual Morgan Taylor. Pe această platformă poți să selectezi forma unghiei tale, lungimea sau nuanța pielii pentru a vedea exact dacă o culoare ți se potrivește sau nu. Ai la dispozitie o paletă foarte largă de lacuri în toate culorile, mate, glossy, perlate, cu gliter sau naturale. (https://www.morgantaylorlacquer.com/collections/make-a-splash).

Despre Morgan Haile și Taylor Daniel

Morgan Haile si Taylor Daniel sunt două personalități care se completează: Morgan este doctor în Science of Health, finalizând cu succes Grand Canyon University, și colaboreaza strâns cu echipa de marketing pentru elaborarea strategiilor brandului. Taylor a terminat Facultatea de Litere și este implicată în toate proiectele de creație fiind un bun copywriter. Totodată semnează multe dintre editorialele publicate în revista in house, NailStyle.
Morgan și Taylor sunt conectate în permanență cu lumea fabuloasă și glamour a Hollywood-ului, colaborând cu celebrități precum Lady Gaga, Madonna, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner, Gigi Hadid.
Trendurile din manichiură sunt lansate de echipa de creație împreună cu Morgan si Taylor și transpuse apoi în manichiuri fantezie pe cele mai mari podiumuri ale Fashion Weeks,  brandul colaborând cu nume celebre de designeri: Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, Zero + Maria Cornejo.
Morgan și Taylor au la activ chiar și colaborări cu studiourile Disney, din care au rezultat colecții de poveste: Cinderella, Beauty & The Beast etc.

De curând am primit un nou set de  șase matrițe cu modele de primăvară de la BeautyBigBang.

Sunt produse profi, prezentate foarte frumos, fiecare matriță este ambalată individual în etui de carton și apoi într-o punguță sigilată. Pe fiecare matriță se găsesc modele mari și mici, potrivite atât pentru unghiile mari cât și pentru cele mici.

Modelele sunt beauty, love, frunze și flori potrivite pentru Valentine’s și pentru primavara.

Produsele BeautyBigBang le puteți găsi de acum și pe Aliexpress.

Dar dacă le comandați de pe site-ul oficial BeautyBigBang am pentru voi un cod de reducere de 10% OANA10

4 comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.