O nouă experiență senzorială alături de Tesori d’oriente THAI SPA

nouă experiență senzorială alături de Tesori d’oriente THAI SPA

În weekend m-am delectat cu noua gama THAI SPAprimită recent de la Tesori d’Oriente. Este foarte comod și practic,  îți creezi singură mediul perfect pentru relaxare. Câteva lumânări parfumate, o esență de baie orientală, o muzică ambientală, o mască hidratantă și uite cum poți ți transformi baia într-un sanctuar al relaxării. Este tot ce ai nevoie după o săptămână plină. Așa poți avea o nouă experiență senzorială alături de Tesori d’oriente THAI SPA

Un amestec luminos și liniștitorcare  invită  închideți ochii și  vă cufundați în atmosfera evocatoare și relaxantă a unui centru balnear thailandez. Combină mirosul hipnotic și calmant al hibiscusului cu aroma caldă și senzuală a uleiului de tamanu pentru a oferi relaxare profundă și bunăstare corpului și minții.

nouă experiență senzorială alături de Tesori d’oriente THAI SPA

O cremă de curățare intensă, îmbogățită cu ulei de Hibiscus și Tamanu. Hidratează ușor și îmbrățișează pielea într-un parfum hipnotic. Face o baie caldă simplă o experiență de neuitat de evadare și relaxare pură.

O aromă hipnotică și senzuală pentru a începe un ritual relaxant și fermecător de wellness. Această cremă de duș, îmbogățită cu hibiscus și ulei de Tamanu, hidratează ușor pielea, făcând-o moale și matasoasă.

Acest parfum, evocator și misterios, este un îndemn pentru a începe o călătorie într-un fabulos centru de wellness thailandez. Este experiența unei călătorii a armoniei și a frumuseții direct pe pielea ta. Parfumul hipnotic al hibiscului se îmbină cu căldura uleiului de Tamanu, îmbrățișându-ți corpul și mintea într-o profundă stare de bine.

Brandul Tesori d’Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d’Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.

Brandul Tesori d’Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d’Oriente, în fiecare zi!

Voi cum  relaxați după o săptămână plină și obositoare?

Please follow and like us:
error

35 thoughts on “O nouă experiență senzorială alături de Tesori d’oriente THAI SPA