Cum să ai mâini și picioare frumoase și catifelate?

Cum să ai mâini și picioare frumoase și catifelate? Descoperă SheCosmetics, brandul-expert în îngrijirea mâinilor și picioarelor

Îngrijirea frumuseții picioarelor și a mâinilor fac parte din ritualul oricărei femei, prin urmare, este necesar să avem grijă adecvată de ele, cu produse special formulate pentru aceste părți a corpului.
Pentru o îngrijire completă și corectă, brandul SheCosmetics pune la dispoziție două game destinate exclusiv nevoilor pielii mâinilor și picioarelor. O varietate de produse hipoalergenice, cu un conținut ridicat de ingrediente active de origine naturală (85% -95%), fără parabeni, PEG sau siliconi. De asemenea, produsele sunt vegane și cruelty-free.

Gama SheHand

Oferă produse de îngrijire a mâinilor pentru femeile care își doresc mai mult decât o simplă cremă de mâini. Bogate în ingrediente active naturale, cum ar fi uleiurile și algele, produsele vegane pe bază de unt de shea întineresc eficient mâinile și le încetinesc procesul de îmbătrânire. Pot fi folosite chiar și de cea mai sensibilă piele.
În gama SheHand puteți găsi: mască regenerantă sub formă de mănuși, mască pentru unghii și cuticule, spumă pentru îngrijirea mâinilor, cremă intensiv hidratantă pentru mâini și unghii, ser regenerant pentru mâini.
Noutatea gamei o reprezintă Tratamentul cu Parafină – o linie avansată de produse cosmetice puternic regenerante pentru îngrijirea completă a pielii mâinilor. Inspirată din tratamentele profesionale, ce oferă un efect imediat de hidratare și catifelare, după o singură aplicare. Tratamentul cu Parafină constă într-o rutină de îngrijire în 3 pași: Scrub de mâini exfoliant și hidratant, Parafină pentru hidratare și catifelare, Mască-cremă de mâini hidratantă și regenerantă.


Gama SheFoot

Este creată pentru a preveni și rezolva cele mai frecvente probleme ale picioarelor. Conține formule care le permit femeilor să își mențină picioarele frumoase, catifelate și bine hidratate în fiecare zi.
În gama SheFoot puteți găsi: mască exfoliantă pentru picioare, mască regenerantă pentru picioare, mască exfoliantă pentru călcâie. Tratament Extra Plus pentru călcâie crăpate, cremă hidratantă pentru tălpile uscate și aspre. Plasturi cosmetici pentru călcâie crăpate, sare din marea moartă pentru picioare, pilă burete pentru picioare.
În plus, de curând s-a lansat și gama LUXURY GOLDEN, pentru o îngrijire premium a mâinilor și picioarelor. Linia include două produse: Mască de mâini SHEHAND Gold, sub formă de mănuși aurii & Mască pentru picioare SHEFOOT Gold, sub formă de șosete aurii.
Mănușile și șosetele LUXURY GOLDEN sunt singurele produse de acest fel de pe piață și conțin bakuchiol, peptide, ulei de măsline, aur coloidal, uree pentru o rutină luxuriantă și o regenerare eficientă a pielii picioarelor și a mâinilor.
Produsele SheCosmetics se disting prin arome plăcute, formule bogate, dar ușoare, cu aplicare facilă. Toată lumea poate găsi setul perfect de produse pentru îngrijirea picioarelor și a mâinilor pentru sine.
Produsele se pot găsi în magazinele DM și în farmacii. Vă așteptăm și pe social media: @SheCosmetics_Romania

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.