Transformarea corporală fără chirurgie: HIFEM – Revoluționează remodelarea corporală

Transformarea corporală fără chirurgie: HIFEM – Revoluționează remodelarea corporală

În ultimii ani, tehnologia non-invazivă a devenit o alegere tot mai populară pentru cei care doresc să-și transforme corpul fără a apela la proceduri chirurgicale. Una dintre cele mai revoluționare inovații în acest domeniu este tehnologia HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic), care promite remodelarea corporală eficientă și non-invazivă. Vom explora în acest articol cum funcționează această tehnologie și ce beneficii aduce pentru cei în căutarea unei soluții non-chirurgicale pentru îmbunătățirea formei corporale.

Ce este HIFEM și cum funcționează?

HIFEM este o tehnologie care utilizează câmpuri electromagnetice de înaltă intensitate pentru a stimula contractarea musculară involuntară. Dispozitivele HIFEM emit unde electromagnetice focalizate asupra mușchilor, inducând contracții musculare profunde, comparabile cu cele obținute prin exerciții fizice intense. Această stimulare musculară intensă este cunoscută sub numele de “supramaximal contractions” și este esențială pentru remodelarea corporală.

Beneficiile HIFEM în remodelarea corporală:

Creșterea masei musculare:
HIFEM promovează creșterea masei musculare prin stimularea intensă a contracțiilor musculare. Aceasta oferă rezultate similare cu cele obținute în urma antrenamentelor intense, facilitând tonifierea și definirea mușchilor.

Scăderea grăsimii corporale:În plus față de construirea masei musculare, HIFEM poate contribui și la reducerea țesutului adipos. Contracțiile musculare intense generează o cerere metabolică ridicată, iar corpul arde calorii pentru a satisface această cerere, contribuind astfel la scăderea grăsimii corporale.

Tonifiere:
Prin stimularea mușchilor în profunzime, HIFEM ajută la tonifierea și întărirea zonei tratate. Acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra aspectului general al pielii, oferind un contur mai ferm și mai definit.

Rezultate rapide și durabile:
Procedurile cu HIFEM sunt rapide, adesea durând doar aproximativ 30 de minute pe sesiune. De asemenea, rezultatele sunt vizibile relativ rapid, iar pentru a menține rezultatele, este necesară o întreținere periodică, în funcție de recomandările specialistului.

Fără durere și fără recuperare:
Una dintre cele mai mari avantaje ale HIFEM este faptul că este o procedură non-invazivă, fără durere și fără perioade de recuperare. Pacienții pot reveni imediat la activitățile lor obișnuite fără a simți disconfort sau limitări.

Concluzie:

Tehnologia HIFEM a deschis noi posibilități pentru remodelarea corporală, oferind o alternativă non-invazivă și eficientă la procedurile chirurgicale. Această metodă promițătoare se adresează celor care doresc să-și îmbunătățească forma corporală, să-și tonifieze mușchii și să reducă grăsimea corporală fără a apela la intervenții chirurgicale. Cu rezultate rapide și durabile, HIFEM devine o opțiune atractivă pentru cei în căutarea unei transformări corporale sigure și eficiente.

Eu am mers pentru această procedură la Bodyfusion Victoriei. Atmosfera de acolo este foarte cozy și primitoare. Am făcut și un tratament facial înainte de sărbători, Alina are mânuțe magice și vă recomand cu tot dragul să le treceți pragul.

10 comments

 • Inna Alina01/08/2024 at 14:38
  Super,asa da!Răspunde
 • Asaftei Simona01/08/2024 at 14:59
  Ce frumos ! Mulțumim pentru recomandare !Răspunde
  • Ionela Simona Monea01/12/2024 at 11:51
   Foarte interesante procedurile...si te ajuta fără a merge la sală... Mersi pentru informații și recomandareRăspunde
 • Maria Gurgu01/08/2024 at 15:04
  Super, mulțumim pentru recomandare.Răspunde
 • ANA MARIA GAV01/08/2024 at 15:47
  Multumesc frumos pentru informatii !Răspunde
  • Lorena Anamaria Zamfir01/08/2024 at 17:30
   Sunt foarte bune astfel de intervenții non invazive.Răspunde
   • Bojana Tihan01/12/2024 at 21:52
    Super.multumim pentru informații.Răspunde
 • Valeria Chertes01/08/2024 at 17:30
  Informații foarte utile, mulțumim.Răspunde
 • Marioara Gurgu01/08/2024 at 19:34
  Mulțumim pentru informații, super.Răspunde
 • Irina Gabriela Anghelina01/16/2024 at 18:00
  De un asemenea răsfăț mi-ar plăcea și mie să mă bucur?Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.