Parfumurile mele Moschino de la Notino

Parfumurile mele Moschino de la Notino

Când vine vorba de parfumuri, sunt foarte pretențioasăȘi cred  nu sunt singuraîn materie de parfumuri. Cred  atunci când vrei  faci cadou un parfum cuiva, trebuie  cunoști foarte bine preferințele persoanei respective. Eu prefer parfumurile fresh, fresh-florale-citrice. Nu pot spune  toate parfumurile din colecția mea sunt în aceste tonuri, dar pe aici se situează preferințele mele. Colecția mea a crescut destul de frumos în ultima vreme, dar și cea de miniaturi de parfum se mărește considerabilAstăzi  povestesc despre parfumurile mele Moschino de la Notino.

Moschino I Love Love

Este un parfum cu esențe proaspete de fructe și flori, un parfum cu care te faci remarcată în orice situație.

Se deschide cu note de citrice și coacăze roșii. Aerul vesel este oferit de notele de mijloc: o explozie de lăcrămioare, trandafir și scorțișoară. Iar baza este lemnoasă cu esențe prețioase de mosc și cedru.

Săptămâna aceastaNotino are o promoție tare bunăGăsiți o categorie de parfumuri cu preț fix 135 de lei. Așa  dacă  doriți un parfum nou, acum este momentul  faceți această achiziție.

Moschino Cheap and Chic

Se deschide cu acorduri citrice, care compensează cu o notă proaspătă de flori de apăInima parfumului este reprezentată de un buchet generos de iasomie, nufăr și violete. Notele de bază prezintă un parfum de vanilie cremoasă care mângâie simțurile și relaxează corpul si mintea.

Moschino Fresh Couture

Ultimul despre care vreau   vorbesc, dar nu cel din urmă, este cel mai nou parfum intrat în colecția mea și este un parfum perfect pentru vară.

Acesta ne îmbie de asemenea cu note citrice, notele de mijloc sunt florale, cu arome de bujor, zmeură și osmanthus, iar baza are note lemnoase.

Din wish listul meu, care se încadrează în această categorie de promoții, face parte și parfumul Calvin Klein Truth este un parfum unic, compus din două acorduri diferite. Primul este un ton de prospețimeal doilea este un ton al seducției. Aceste accente se întrepătrund pe întreagă durată a zilei.

Despre Moschino

Primul parfum Moschino, numit Moschino a fost lansat în 1987. Atât mirosul, cât și aspectul sticlei au fost fidele conceptului Moschino: moda ar trebui să fie plină de umor și să surprindă. Mixul de ironie și eleganță au făcut din Moschino un brand foarte apreciat, parfumurile lor nefăcând excepție. Scandalos dar rafinat, fiecare parfum Moschino are ceva aparte. Printre cele mai îndrăgite parfumuri amintim Pour Homme, Cheap and Chic, I Love Love, Funny!, Pink Bouquet și ultimul parfum lansat de Moschino în 2015, Moschino Fresh, al cărui recipient este făcut să semene cu cel al unui banal produs de curățare. Moschino este un brand plin de îndrăzneală, adresat iubitorilor de neconvențional și originalitate.

Please follow and like us:
error

20 thoughts on “Parfumurile mele Moschino de la Notino