#TPAweeklychallenge – #4 Fireworks

Tema de astazi Fireworks

De când eram mică adoram să privesc focurile de artificii. Dar cui nu-i plac…..să ridice mânuța sus….??

Așa că astăzi am transpus asta într-o manichiură veselă și colorată.

Cred că ați priceput că sâmbăta asta avem în program “Fireworks”.

Am ales oja din colecția de vară Morgan Taylor #MakeASplash, Flip Flops&Tube Tops și topperul holographic Cellophane Coat din aceeași colecție.

Am decorat manichiura cu tehnica double stamping. Am folosit matrițele Born Pretty, Celebration BPX – L013 și BP 184, apoi am sigilat manichiura cu topcoatul Vinylux.

Să vedem ce artificii au și fetele pe unghiuțe:

  1. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
  2. Cristina-https://nailsartconcristina.blogspot.com/
  3. Ana Maria – https://www.instagram.com/ana18mary/
  4. Iulia B. – http://iuliabeldean.blogspot.com/
  5. Deyutza- https://deyutza.ro/

Despre brandul Morgan Taylor v-am mai povestit aici.

Brandul Morgan Taylor ne propune pentru aceasta vara lacuri de unghii foarte rezistente, în culori estivale. Acestea asigură o manichiură impecabilă chiar mai mult de șapte zile. Lacul se aplică ușor și rapid și este atât de rezistent pentru că are base coat-ul inclus. Doar două straturi sunt necesare pentru ca tu să scapi de orice grijă!

Morgan Haile si Taylor Daniel sunt două personalități care se completează: Morgan este doctor în Science of Health, finalizând cu succes Grand Canyon University, și colaboreaza strâns cu echipa de marketing pentru elaborarea strategiilor brandului. Taylor a terminat Facultatea de Litere și este implicată în toate proiectele de creație fiind un bun copywriter. Totodată semnează multe dintre editorialele publicate în revista in house, NailStyle.

Morgan și Taylor sunt conectate în permanență cu lumea fabuloasă și glamour a Hollywood-ului, colaborând cu celebrități precum Lady Gaga, Madonna, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner, Gigi Hadid.

Trendurile din manichiură sunt lansate de echipa de creație împreună cu Morgan si Taylor și transpuse apoi în manichiuri fantezie pe cele mai mari podiumuri ale Fashion Weeks,  brandul colaborând cu nume celebre de designeri: Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, Zero + Maria Cornejo.

 

7 comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.