TPA weeklychallenge 2019 – #39 Your Zodiac Sign

TPA weeklychallenge 2019 – #39 Your Zodiac Sign

Tema de astăzi este una dragă mie, cu care începusem o serie de postări, dar nu am finalizat-o. Este vorba de “Your Zodiac Sign” și pe care sper  o completez cândva. Le găsiți pe celelalte aici. Am ales pentru manichiura de astăzi ⇒ TPA weeklychallenge 2019 – #39 Your Zodiac Sign o ojă din colecția de vară 2018 Morgan Taylor #MakeASplash, Flip Flops&Tube și oja Cadillacquer New York, iar modelele ștampilate sunt făcute cu ajutorul matrițelor BP – A09 Deep Cosmos, BP – L087. La final am sigilat manichiura cu Farmec top coat.

 

Colecția Morgan Taylor #MakeASplash este formată din șase nuanțe superbe, vibrante, de vară, plus un top coat holografic.

ONE PIECE OR TWO?

FEELING SWIM-SICAL

LIMÓNADE IN THE SHADE

YOU’VE GOT TAN-GERINE LINES

FLAMINGO FLOAT

FLIP FLOPS & TUBE TOPS

CELLOPHANE COAT

 vedem ce inspirație au avut fetele astăzi:

 

O altă manichiură aici

Despre brandul Morgan Taylor v-am mai povestit aici.

 

Brandul Morgan Taylor ne propune pentru aceasta vara lacuri de unghii foarte rezistente, în culori estivale. Acestea asigură o manichiură impecabilă chiar mai mult de șapte zile. Lacul se aplică ușor și rapid și este atât de rezistent pentru că are base coat-ul inclus. Doar două straturi sunt necesare pentru ca tu să scapi de orice grijă!

Morgan Haile si Taylor Daniel sunt două personalități care se completează: Morgan este doctor în Science of Health, finalizând cu succes Grand Canyon University, și colaboreaza strâns cu echipa de marketing pentru elaborarea strategiilor brandului. Taylor a terminat Facultatea de Litere și este implicată în toate proiectele de creație fiind un bun copywriter. Totodată semnează multe dintre editorialele publicate în revista in house, NailStyle.

Morgan și Taylor sunt conectate în permanență cu lumea fabuloasă și glamour a Hollywood-ului, colaborând cu celebrități precum Lady Gaga, Madonna, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner, Gigi Hadid.

Trendurile din manichiură sunt lansate de echipa de creație împreună cu Morgan si Taylor și transpuse apoi în manichiuri fantezie pe cele mai mari podiumuri ale Fashion Weeks,  brandul colaborând cu nume celebre de designeri: Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, Zero + Maria Cornejo.

6 comments

 • Maria Maria09/28/2019 at 8:49
  Sunt superbe unghiutele felicitări ne uimiți din ce in ce mai mult cu diferite modele ??Răspunde
 • Ioana M09/28/2019 at 11:17
  Sunt aproape o opera de arta unghiutele acestea!Răspunde
 • Roman Nicoleta Ana Maria09/28/2019 at 11:56
  Foarte frumoase unghiile tale ca de obicei!frumos articol!Răspunde
 • Valeria Chertes09/28/2019 at 14:01
  Foarte frumoase unghiuțele.Răspunde
 • Albu Steluta Georgiana09/28/2019 at 18:23
  Foarte frumoasa mani! Mereu ne surprinzi placut!Răspunde
 • Deyutza09/28/2019 at 21:28
  Sincer dintre toate nuantele din gama rozul asta e cel mai dragut. Mani e foarte dragută și leul e asa simpaticRăspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.