Cadouri dulci şi bune din Cetatea Albinelor Apidava

Cadouri dulci şi bune din Cetatea Albinelor Apidava

Suntem în sezonul aromelor ispititoare de scorțișoară, vanilie și lămâie. Turta dulce, cozonacul şi mierea cu nuci sunt un desert perfect pentru acest sezon.

Recent Brander a dat startul unei noi campanii cu minunatele produse Apidava din Inima Transilvaniei.

De data aceasta este vorba de Cadouri dulci şi bune din Cetatea Albinelor Apidava.  Aceste produse sunt perfecte pentru un cadou de Crăciun. Miere cu nuci, unul din borcanele este dedicat centenarului și este tare drăgălaș și o punguță cu turtă dulce.

Turta dulce este un desert care îmi aduce aminte de copilărie, iar acum în perioada Sărbătorilor îmi place să merg pe la Târgurile de Crăciun unde găsesc mereu produse tradiționale și arome inconfundabile.

Nucile amestecate cu miere, fac minuni pentru organism.
Nucile cu miere pot înlocui numeroase medicamente, combinația îți asigură necesarul de vitamine, minerale, proteine, grăsimi și carbohidrați, acționând benefic asupra organismului.

Mierea de salcâm

Este obţinută din florile de salcâm şi se caracterizează prin faptul că are o remarcabilă puritate şi claritate.

Este una dintre cele mai cunoscute şi dulci sortimente de miere datorită gustului delicat cu tentă florală.

Îşi păstrează starea lichidă pentru o lungă perioadă de timp datorită conţinutului ridicat de fructoză.

Datorită conţinutului scăzut de zahăr, reprezintă cea mai buna alegere pentru diabetici.

Bine cunoscută datorită proprietăţilor sale terapeutice, acest tip de miere curăţă ficatul, reglează tranzitul intenstinal şi reprezintă un antiinflamator pentru sistemul respirator. Acest tip de miere este un excelent îndulcitor, deoarece nu alterează cu nimic gustul sau aroma băuturii. Este extrem de delicioasă în ceai. Deasemenea, copiilor le place acest tip de miere foarte mult.

Nucile sunt o excelenta sursa de acizi grasi Omega 3, 50gr de nuca oferind 90% din cantitatea zilnica recomandata. Nucile contin arginina, un aminoacid esential care ajuta la reducerea tensiunii mari.
Amestecul de nuci cu miere poate fi mult mai usor digerabil de catre organism, mierea fiind astringenta echilibreaza acizii grasi continuti in nuca.

Așa că dacă sunteți în pană de idei de cadou pentru cineva drag, acum de Sărbători, un coșuleț cu produse Apidava e perfect.

Please follow and like us:
error

18 thoughts on “Cadouri dulci şi bune din Cetatea Albinelor Apidava