#TPAweeklychallenge2019 – #18 Recreate one of your old manis

#TPAweeklychallenge2019 – #18 Recreate one of your old manis

Pentru acest început de mai, Raluca ne propune  recreem o manichiură mai veche de-a noastră. Cred  este o provocare nouă pentru mine, nu cred  am mai făcut asta până acum.

Am tot răsfoit blogul, m-am gândit…..m-am răzgândit :)))) și am ales această manichiură Ice Cream

pentru tema de azi #TPAweeklychallenge2019 – #18 Recreate one of your old manis.

 nu  imaginați  am făcut aceeași mani din nou. Nu, am păstrat doar tema și brandul.

Adică am făcut din nou o altă mani Ice Cream iar produsele alese sunt Melkior.

Ce am folosit:

Toate produsele folosite la această mani sunt de la Melkior.

  • baza 9in1
  • oja holo – Hologranude
  • topcoat high shine
  • ulei pentru cuticule
  • Melkior Hologranude,

Modelele ștampilate sunt făcute cu ajutorul matriței nou primite de la BeautyBigBang – 027. Pe două unghii am făcut două înghețate cu tehnica Stamping reverse.

Matrița este aceasta ⇒Ice Cream Pattern Square Nail Art Stamping Plate For Summer BBBS-027 

SKU: BBBS-027
Produsele BeautyBigBang le puteți găsi de acum și pe Aliexpress.

Dar dacă le comandați de pe site-ul oficial BeautyBigBang am pentru voi un cod de reducere de 10% OANA10.

 vedem ce modele au ales și fetele:

 

 

 

 

 

7 comments

  • Corina Cosa05/04/2019 at 10:21
    icecream yummy yummy :)))Răspunde
  • Valeria Chertes05/04/2019 at 14:30
    O manichiura impecabila.Răspunde
  • cudrag.cristina05/04/2019 at 18:32
    Este frumos cum ai varietate de stamping plate, imi plac amandoua cum au iesit.Răspunde
  • Marinescu Constantina Cristina05/05/2019 at 5:00
    Sunt foarte frumoase, îmi place foarte mult modelul cu înghețată!Răspunde
  • Olivia Dinescu05/06/2019 at 23:01
    Modele frumoaseRăspunde
  • Ispir Gabriela05/07/2019 at 2:09
    Oje minunateRăspunde
  • Roman Nicoleta Ana Maria05/07/2019 at 16:55
    Tot ce faceți dv.este foarte frumos!Răspunde

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow by Email
%d blogeri au apreciat: