TPAweeklychallenge2019 – #19 Pantone/Color of the year

TPAweeklychallenge2019 – #19 Pantone/Color of the year

Îmi place tare mult alegerea Pantone de anul acesta. Este o culoare de vară superbă, chiar la asta  gândesc când văd această culoare, la o petrecere de vara cu flori și cocktailuri colorate.

Pentru manichiura de astăzi, din colaborarea TPAweeklychallenge2019 – #19 Pantone/Color of the year, am ales o ojă Jessica Phenom – Red Hots, o nuanță mai puternică de Coral și am decorat-o cu una din matrițele BeautyBigBang primite de curând, despre care v-am mai povestit aici.

Nu am făcut nimic spectaculos, am decorat doar cu niște flori frumoase cu matrița BBB – 024, cu modele florale.

 vedem ce manichiuri Coral au făcut și fetele:

 

Potrivit Pantone, culoarea pe care o vom vedea frecvent în vitrinele magazinelor este „Living Coral”, o nuanţă corai cu irizaţii aurii.

Culoarea a fost postată pe conturile de socializare a Institutului Pantone și a fost descrisă drept: „o nuanţă corai care animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi atenuează uşor”. Culoarea simbolizează nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă, completează cei de la Pantone.

Alegerea culorii anului nu este aleatorie.

Compania Pantone studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial. Studiază utilizările lor în industria cinematografică şi cea de divertisment. Dar şi în colecţiile de artă de pe Glob, dar şi în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanţă în vogă.

Importanţa unei culori poate să provină şi din anumite criterii tehnologice. Dar şi din disponibilitatea noilor texturi şi a efectelor pe care o culoare le are asupra lor.

 

 

4 comments

 • Marinescu Constantina Cristina05/11/2019 at 9:53
  Ți-au ieșit foarte bine, îmi plac foarte mult!Răspunde
 • Corina Cosa05/11/2019 at 10:56
  flori frumoase de primavara :) <3Răspunde
 • Roman Nicoleta Ana Maria05/11/2019 at 12:28
  Foarte frumoase,imi plac foarte mult! Faceți cele mai frumoase unghiute❤Răspunde
 • Valeria Chertes05/11/2019 at 12:57
  O manichiura impecabila.Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.