Un nou început pentru un păr și mai deschis

Un nou început pentru un păr și mai deschis

Ce fain e că avem parte de un nou început. Ce bine că putem să ne bucurăm de un nou start. Și totuși, dacă începuturile ne pun un pic în dificultate, tot sunt minunate. Schimbarea, noutatea, ne provoacă. Ideea de a inova, de a ne dori să fim altfel, mereu diferite. Și, totuși, de ce nu? De ce nu optăm pentru un nou look în 2023? Un nou început pentru un păr și mai deschis

Anul acesta, părul este mai important decât oricând în ecuația ta de look.

Azi contează lungimea, linia, tunsoarea, dar mai mult decât oricând culoarea. În 2023 ne re-îndrăgostim de blond. Fie el luminos, solar, nordic sau transparent.
Dar o chestiune e clară: un păr blond e mereu mai deschis, mai clar, mai suav și are nevoie de îngrijire, de muncă laborioasă în spate. De decolorat. De decapaj. De vopsire și revopsire. Și, atunci, cum faci ca să îți menții părul frumos și sănătos?

Află de la Gabi Ilie, stilist Londa Professional

”Decapajul prespune o spalare a culorii, pe când acțiunea de decolorare presupune o deschidere a nuanței inițiale. Care operațiune este mai agresivă cu firul de păr. Ei bine, decolorarea. Însă, nu dispera! Există soluții, există mereu căi prin care poți să ai și culoarea mult visată, dar și un păr sănătos. Există o obligație! Alege să îți deschizi culoarea părului într-un salon, sub supravegherea unui specialist. Doar el poate decide proporțiile de decolorant, astfel încât structura firului de păr să nu fie afectată. Acesta este un procedeu delicat și este musai să ții cont de sănătatea firului de păr, adică să nu îl arzi doar de dragul de a-l avea deschis. Un mare plus, față de vopseaua de păr destinată blondului, este că acesta: cu ajutorul tehnicilor de decolorare și decapaj, poți obține o deschidere considerabil mai mare.
„Ia aminte: dacă tipul și calitatea firulului tău de păr nu permite un decapaj, atunci stilistul poate merge pe o variantă mult mai lejeră și totodată foarte modernă, ombre sau o reiventare a lui, sombre. Cu ajutorul acestor tehnici, poți obține jocuri de lumina în păr fără să ai prea multe bătăi de cap cu un păr decolorat în detrimentul sănătații părului .”, adaugă specialistul Londa Professional.
Te rugăm să nu uiți că, după ce părul a trecut printr-un proces de decolorare sau decapaj, el necesită o atenție sporită și produse special create. Cea mai indicată gamă pentru îngrijirea părului este cea de la Londa Professional, Visible Repair, balsamul de păr, șamponul, dar mai ales masca puternic reparatoare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.